Despre noi

Beauty out of love

Aimée este un brand de cosmetice și parfumuri premium, născut din iubirea de sine. „Când ne iubim pe noi înșine complet și necondiționat, se petrece ceva magic; îi învățăm pe ceilalți, fără a folosi cuvinte, cum să se iubească pe ei înșiși” (Debbie Ford).

Cu multă pasiune și muncă, Aimée și-a lansat primele produse în anul 2020, un an cu multe încercări, dar care a scos la iveală mai mult ca oricând aprecierea pentru calitate și rost.

Portofoliul Aimée cuprinde produse de îngrijire personală și parfumuri create în România, dar respectând cerințele de calitate internaționale. Produsele Aimée sunt făcute cu mare grijă și atenție la detalii, utilizând cele mai bune ingrediente, selectate din întreaga lume după multă cercetare. Încă de la idee, fiecare produs e conceput să fie sănătos, util, să nu prezinte niciun risc, iar utilizarea lui să fie o experiență desăvârșită.

„Frumusețea este un produs al inspirației umane. Aimée este contribuția noastră. Cremele noastre conțin complexe de active care lucrează sinergic, conferind astfel efectul pe care îl clamează. De asemenea, toate formulările sunt concepute cu ingrediente de calitate care să îți creeze o experiență plăcută la fiecare aplicare. Rutina de îngrijire cu produsele Aimée este creată să fie un răsfăț”, ne spune Daniela Toma, creatorul produselor Aimée.

"Frumusețea este
un produs al inspirației umane.
Aimée este contribuția noastră."
Daniela Toma, creator Aimée

Produs local
în laboratoarele Aimée

Toate produsele care poartă eticheta Aimée sunt create de chimiștii noștri,
în laboratoarele Aimee din București. Totul sub cele mai înalte standarde
de calitate și control.

Lasă-ne un mesaj!

Dacă ai întrebări despre ofertele și produsele noastre,
revenim cu un răspuns în maximum 24h.

    Cu ce te putem ajuta?    Product Has Been Added to Your Cart
    0